Foto och Grafisk design Inredning

Tid för förändring och mys

Tid för hemmamys

Mina vänner, det har blivit höst! Häromdagen var det nollgradigt när vi gick till förskolan, och nog har träden börjat skifta i färg. Sommarens rekordvärme känns just nu väldigt avlägsen, och att jag ibland vaknade om nätterna och oroade mig över att det skulle börja brinna i skogen intill, det känns också väldigt avlägset. 

Hösten är för mig alltid en tid för nystart, och även en tid då jag vill göra om hemma. Just den här hösten tar jag det lugnt på den fronten, och sparar på krutet tills vi flyttar. Men lite smått och gott har fått komma hem ändå. Som tvålen nedan, som jag är fullständigt förälskad i. Den luktar så gott, är smått beroende av doften. Om jag hade varit gravid kan jag tänka mig att jag skulle haft cravings på att lukta på den. Ljushållaren köpte jag på Dollar store i söndags. Nu vill man vara hemma, tända ljus och mysa. Och starta om saker i sitt liv.

 

Så väldoftande tvål!

 

Ett fynd.

 

Och tid för fotografering i skogen

Även i naturen är det som redan konstaterats, höst. Klar och kall luft, och skogen kryllar av svampar i alla dess former. Vackra dagar älskar jag hösten, regniga och blåsiga dagar är inte lika roliga. Men ibland är det väldigt mysigt ändå när det regnar ute, om man kan vara inne och bara mysa. Vackra dagar brukar jag försöka bege mig ut med kameran. I måndags kväll gick jag och Oliver ut en sväng. Min ambition var att försöka fotografera vackra röda flugsvampar, men inte en enda hittade vi på vår promenad i skogen. Jag har sett dem när jag sprungit, men i måndags valde vi att gå en annan runda. Så snart tillfälle ges ska jag gå den andra rundan istället. 

 

Hemma hos mormor och morfar hittade jag denna vackra gren.

 

Och istället för vackra svampar hittade jag och Oliver en fin näckrosdamm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *