Uncategorized

Trött mamma och trött son

Jag var som sagt ledig idag. Jag och Isac hade stämt träff med Lorelai och hennes familj på eftermiddagen.  Runt tre var vi där och vi bjöds på god middag. Med tre barn kan det knappt bli annat än ett mindre kaos, men det är man ju väl införstådd med. Barnen lekte och hade roligt både före och efter middagen. Efter maten fikade vi och till Isacs stora glädje blev det frukt till barnen. Jordgubbar och vindruvor. Till min stora glädje blev det kaffe. När klockan närmade sig fem fick Isac för sig att han skulle klättra upp på bordet i vardagsrummet och när han inte fick det blev han fly förbannad. Då kände jag att det var dags att bege sig hemåt.

Isac somnade som en stock alldeles nyss, så himla skönt! Så som han busade och röjde förut så är jag inte förvånad.

2 Comments

  1. Åh, jag önskar att det var så lätt, men jag tror inte att de går med på det. Jag får nog vänta ut bebis bara. Envisa ungen!! Tänk att det känns som jag går på övertid redan fast jag inte ens är framme på BF.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *