Foto och Grafisk design

Kvällspromenad

Apropå sömn som  jag skrev om i förra inlägget. Inatt var en sådan där bråkig natt igen. Halv två satte det igång, precis som förra gången. Den här gången gav jag en supp efter mycket kortare tid och då somnade han så gott. Den där jäkla tanden som just nu spricker upp, äntligen känner man den, ställer till det med vår sömn! Jag fick knappt upp ögonen imorse, och i bilen på väg till jobbet fick jag ett riktigt skrattanfall, ett sådant som man bara får när man är väldigt trött och flummig. Lär somna gott senare ikväll.

Jag tog en kvällspromenad förut. Regnet hängde i luften och pollenallergin retades med mig. Men det var riktigt härligt ändå.

 Vår!

Härligt att bo nästan alldeles intill sjön.

2 Comments

  1. Gud, vad härligt med kvällspromenad. Det ska jag satsa på nu när jag snart ska vara ledig… Har jobbat så mycket sista tiden så har inte hunnit med nåt alls känns det som =) Jonathan var precis likadan när hörntänderna spökade och det var en tuff period med mycket gnäll och ledsamheter. Men som tur är går det över 🙂 Och man glömmer ju snabbt så fort dom slår på leendet lite 😉 Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *