Isac

Trädgårdsföreningen

Härliga sommar! Härliga vecka. Jag kan verkligen inte klaga över de tre senaste dagarna.

Igår mötte jag och Isac upp Liselotte, Damien och Liam borta vid vår parkering. Vi skulle till Aspen och bada. Isac ville inte mer än doppa fötterna ett par gånger men mer kan man ju inte begära efter att nyss ha badat i 28-gradigt vatten. Vi hade med oss varsin filt och fikade lite medan Liam sov. Isac fick låna min iPhone och roade sig länge med den och ett par digestivekex.

Idag hade jag stämt träff med Anna. Jag och Anna träffades när vi hamnade i samma klass på Sälj&Marknadshögskolan. Det var ett grymt roligt år vi hade ihop i skolan. För några år sen flyttade Anna tillbaka till sin hemstad Linköping så nuförtiden ses vi inte så ofta. Senast var när jag och Mikael gifte sig. Hur som helst så var hon på besök i Göteborg och frågade om jag ville ses. Vi möttes upp vid Drottninggtorget och tog en promenad i stan. Därefter landade vi i Trädgårdsföreningen där vi åt glass. Anna hade med sig sin lilla Saga som var hur söt som helst. Lilla charmtrollet.

Isac lånade Sagas pusselbit och verkar inte vilja ge tillbaka den riktigt än på det här fotot!

De senaste månaderna har jag knappt vågat åka in till stan med Isac eftersom det blivit ljudliga protester efter bara ett par minuter i vagnen. Men idag gick det hur bra som helst. Han försökte inte ens smita iväg när vi satt på filten inne i Trädgårdsföreningen. När han satt i vagnen tittade han efter bussar och spårvagnar. Jag är så glad över den här dagen och att den löpte på så smärtfritt. Det var riktigt kul att träffa Anna igen också.

Imorse, när Mikael gjorde sig redo för att åka till jobbet, gjorde Isac oss väldigt förvånade och stolta. Hejdå pappa, sa han. Första riktiga tvåordsmeningen. Igår när han inte hittade traktorn som han hela tiden letade efter ute på gården sa han nej traktor och nej gubbe (det sitter en gubbe i hans leksakstraktor, så nu tror han att alla som kör traktor är gubbar!). Med det menar han ingen traktor och ingen gubbe. Det är ju också tvåordsmeningar, dock inte så grammatiskt korrekta. Men vem fasen bryr sig?! Han är helt underbart gullig när han pratar och det där kommer rätta till sig efter hand.

3 Comments

  1. Ja, vilken härlig föräldraledig vecka du fick med tanke på det härliga vädret =) Underbart!! Jag hoppas det håller i sig tills det är min tur 😀 Kram

  2. kul med alla framsteg! skönt när dom börjar prata mer och mer, och man kan liksom ha konversationer med dom. Moa pratar fyraordsmeningar nu och snackar konstant, så kul att prata med henne om allt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge