Uncategorized

Hej och hå

Hej och hå vad tiden går. Redan lördag. Jag jobbar den här helgen men med tanke på vädret här runt omkring Götet så gör inte det så mycket. Jag har haft underbara mammalediga dagar nu i veckan.

Igår kväll köpte vi godis på Hemmakväll. De har det bästa sortimentet, utan tvekan. Vi köpte kopiösa mängder godis, så jag tror att vi har även denna kväll räddad.

Nu är såväl semester som mammaledighet slut för den här sommaren. Det känns som alltid trist men jag vet att om man ger det en dag eller två så är man snabbt med i leken igen. Nu ser jag fram emot den sista sommarmånaden samt hösten med allt vad det innebär. Barnmarknader, klädpartyn, födelsedagar och så småningom även vintern och dess juletider.

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge