Bloggevent

Total lyx – event med bubbel, godbitar och fina goodies

Sponsrat inlägg via bloggevent

 

En kväll i total lyx

Nu tänkte jag att det kunde vara dags att berätta mer om det i särklass lyxigaste eventet som gick av stapeln förra lördagen. Låt mig börja rikta ett stort tack till dessa två pinglor nedan, Linda och TanjaLM Event. Utan er hade det förstås inte funnits ett event att skriva om!

 

Fab i ladies i kläder från Bubbleroom.

 

Som sig bör så startade vi eventet med att skåla i bubbel. Det fanns både alkoholfritt från Goddryck, samt med lite riv i, från Winefinder. Vi befann oss i Hotell Pigalles sprillans nya svit, Suite Belle. Linda och Tanja hade smyckat sviten fint med dekorationer och photoprops från Kalasdekorationer. Vi fick veta att vi under kvällen skulle kunna njuta av snittar från Sundbäcks Fisk & Delikatesser samt minibakelser från Tårtbiten / Carolines Caromeller. Det fanns även godis, choklad från Beriksson att mumsa på, samt annan dryck att förtära. Jag drack bland annat en kolsyrad dryck med smak av ingefära, som jag gillade. Kan även säga, att som den chokladgalning jag är, så uppskattade jag chokladen en hel del. Perfekta små munsbitar av mörk choklad i olika smaker.

 

 

 

 

Vi fick också veta att vi under kvällen skulle få håret stylat av två härliga frisörer från Rapunzel, där de använde plattänger från Remington, samt ögonskugga lagd av Amanda från Skönhet och Utveckling. Ägarna av företaget Lucas Lexton, som säljer snygga klockor med vriden urtavla, visade upp sina olika klockor. MyBeauty Clinic var där och livedemade en Botoxinjektion. Sist men inte minst var Yillka inbjuden för att berätta om sin verksamhet, som konsulent av hudvårdsprodukter med Aloe Vera. Yillka berättade bland annat om en deodorant som hon säljer mycket av, som inte innehåller någon aluminum. Den ska jag spana in.

 

 


 

Vi kunde under kvällen också tävla om hur mycket grymma vinster som helst, som eventets olika sponsorer ville bidra med. Jag gick ju som redan bekant hem med en träningsväska samt ett årskort från Nordic Wellness. Helt otroligt, kunde aldrig drömma om att jag skulle få en så fin vinst!

Det blev en kväll med mingel, jag fick mitt hår snyggt stajlat, jag fick skugga lagd på ögonlocken, proppfulla goodiebags, och finfina vinster!  Jag har på min Att göra-lista att lära mig locka håret med min plattång. Jag har väldigt lockigt hår, men njuter av att emellanåt få ha lite mer ordnade och glamourösa lockar.

Några av oss avslutade dessutom kvällen med att äta och dricka gott på Brasserie Lipp. Otroligt trevlig kväll, och förstås otroligt mycket lyx!

Samtliga foton är tagna av Louise Lindbergh / Studio Plåta

Tack alla inblandade – arrangörer, influencers och sponsorer – för en härlig kväll!

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *