Foto och Grafisk design

Tacos, häng med familjen och lördagsmys

Familjen

Igår blev det kvalitetstid med nästan hela familjen. Maken var iväg på AW, och jag hämtade barnen. Middag, popcorn och film ägnade vi kvällen åt. Vi hann även med lite tågbanebygge, innan vi alla somnade. Klockan var då åtta, men jag behövde verkligen sova.

Jag vaknade utvilad imorse, det var ljust ute och man kände att det skulle bli fint väder. Solen gör så mycket för välbefinnandet. Låter som en klyscha, men det blir så tydligt varje år när våren kommer.

Jag och Oliver gjorde klart den största rabatten idag också, jag rensade och han körde till komposten. Båda iförda arbetsbyxor. Oliver är så stolt över att han fått ärva Isacs, och att han får ha arbetsbyxor ute precis som mamma.

 

 

Tacos

Vi åkte iväg och handlade nu på eftermiddagen. Jag var sugen på tacos, som vi faktiskt inte ätit på länge. Övriga medlemmar i familjen tyckte det var en strålande idé. Alldeles strax ska jag börja göra i ordning middagen. Det blir tacofärs, mjuka skal, tortillachips, grönsaker, ost och sås! Yummi for my tummy! Efter maten blir det dessutom lördagsmys för hela slanten. Perfekt lördag i lugnets tecken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge