Uncategorized

Tjejhelg i Ullared

I lördags morse kom Jessica och hämtade upp mig strax efter nio, det var dags att bege sig neråt i landet. Vi hade tillsammans med fyra andra tjejer hyrt en av Gekås shoppingstugor. Här skulle handlas julklappar!

Vi började med lunchbuffé på Harrys, och ställde oss sedan i den långa kön till varuhuset. Lite mer än en timme tog det att ta sig in, helt galet när man tänker på det. Köa in i en affär för att få handla. Nåja.

Väl inne var det lika kaotiskt som alltid, och köerna ut ska vi inte tala om. Gode tid! Jag fick handlat alla barnens klappar, nästan alla kusinbarnens klappar och lite till andra personer som ska få julklapp av oss. Ner i kundvagnen slank även ner ett par plagg till mig och barnen, nagellack, Vanish, godis och diverse annat bös!

När vi  hade varit i varuhuset cirka fem timmar var vi alla klara och hade betalat. Fötter och ben värkte! Det var väldigt skönt att bege sig mot stugan, hämta upp festfatet med kallskuret och potatissallad, och korka upp vinflaskan!  Kvällen bjöd sedan på både gapskratt och allvar, prat om barn, förlossningar, bröllop, ekonomi (hehe) med mera, och tjejerna som alla växt upp i samma stadsdel bjöd på en hel massa anekdoter från sina tonår.

Tack för en rolig och mysig helg, tjejer!

Shopping, kö och mat!

Hela gänget. 

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge