Isac Oliver

Framsteg och full rulle

Det är mycket nu! Mycket på jobbet, mycket inför julen, mycket med barnen, mycket med allt helt enkelt. Men jag gillar det! I veckan har jag hunnit göra en annons för Lompans Mode som ska in i en tidning nu på fredag, busa med en gudomlig hundvalp, och både känna mig nere och superpeppad. Jag i ett nötskal.

Det händer mycket med Oliver nu. På fredag blir han 18 månader. Två nya tänder tittade precis upp i munnen, han sover bättre, pratar, visar att han kan sånger och gester och så vidare. Idag hade han ätit potatismos på förskolan, ett enormt framsteg. Idag hade vi även pusskalas innan tandborstningen, jag och småkillarna, Och mellan varje puss skrattade vi så vi kiknande.

För ett år sen lite drygt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge