Uncategorized

Tjejfest!


Jag är bakfull idag. Men det är det sannerligen värt! För jag hade SÅ kul igår!

Igår gick min födelsedagsfest av stapeln. Therése var först hemma hos mig. Vi sippade lite vin innan de andra kom och snackade lite skit. Sen droppade de andra tjejerna in. Lina, Tess, Anna, Rebecka och Liselotte. Ganska kul, för av sju tjejer så bar två namnet Therése och två namnet Liselotte! Inte de vanligaste namnen direkt…….

Jag fick börja med att öppna presenter, tack så jättemkt för alla fina gåvor! Sen hälsade jag alla välkomna med varsin drink. Jag hade snott Linas drink, Knubbla! Så god. Smakade röda snören tyckte Therése. Mums.

Sen flög tiden iväg. Vi åt kaka och godis, sjöng ”karaoke”, pratade om såväl seriösa som oseriösa saker, skrattade, drack drinkar, smidde planer, blev fotade (av Lina såklart!), posade…. Sen drog vi fem som skulle gå ut tre lakritsshots på raken innan det var dags att ta en taxi in till stan. Tjejerna sjöng Ja må hon leva för mig i bilen, och rätt som det var så befann vi oss på Avenyn. Mot Rose & Crown!

Inne på Rose & Crown…. Alla blev fulla, pratade, dansade till schlagers, jag drack en shot, fick en drink, och sen…. Åh! Jag ler bara jag tänker på det. Ibland blir saker och ting precis som man vill. Underbart!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *