Uncategorized

Manisk måndag var det ja

Hjälp. Jag säger bara hjälp!

Dagen började ju underbart bra! Eller inte. Dagen börjar nämligen med att Lompan,som sitter på jobbet, häller ut en kopp the över sig! Så går det när man har tankarna på annat håll! Jösses.

Jag mår bättre än vad jag gjorde igår hursomhelst. Fast jag är fortfarande seg. Gick och lade mig nästan direkt när jag kom hem igår, efter jag tvättat bort resterna av sminket…. Sov i tre timmar tror jag. Vaknade vid halv fyra. Jag kan inte ha varit en syn för gudarna när jag åkte hem i fullt dagsljus, säkerligen stinkades gammal alkohol. Hubba bubba! För att inte tala om hur ”gott” det luktade i min lägenhet sen när jag kom hem! Sprit av alla de slag som torkat in i glasen, gammal kaka! Men vad sjutton, det var det ju värt!

En ny tråkig vecka har börjat. Inget att se fram emot. På jobbet sitter jag mest och dagdrömmer och lyssnar på olika webbradiostationer. På onsdag ska vi ju iofs kampanja, kul att göra nåt annat än att bara sitta framför datorn. Har bara tre veckor kvar där nu, denna vecka inräknat. Sökte två jobb idag, MÅSTE få ett jobb snart. Det går ju inte ihop sig ekonomiskt annars.

Nä man kanske skulle städa lite, släktingar kommer och ska fira min födelsedag imorgon.

Dagens kram går till Lina.

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *