Isac

Tisdagstankar

Min älskade bubbis.

Då var det tisdag igen. Nästa tisdag är vi på förskolan vid den här tiden. Det som är så skönt med den här veckan är att det är röd dag på fredag vilket också innebär att Mikael är ledig. Vi får däremot inte träffa honom så mycket i helgen så vi får njuta av vår lediga fredag. Namnlappar beställde jag från namnband.se igår kväll, hoppas att de hinner komma i veckan. Om det förresten är någon som vill hitta på något med oss imorgon eller på torsdag så är vi öppna för förslag.

Jag sitter och läser om andra bloggares inskolningar, lite lätt besatt. Jag är förvånad över hur mycket jag tänker på det här, det är en långt större separation för mig än jag någonsin kunnat ana. Tiden från det att Isac föddes  har gått väldigt snabbt känner jag nu, jag minns som om det vore igår hur det kändes att bära upp honom från bilen för första gången. Han låg och sov i babyskyddet, och vi gick runt som två förvirrade själar och undrade vad vi skulle göra. Stor omställning. När vi åkte hemifrån var vi två, nu var vi tre. Jag minns första maträtten jag lagade, köttfärssås och spaghetti. Bara att göra denna enkla maträtt kändes som ett projekt. I övrigt levde vi på mackor ett par dagar. Vi var helt uppslukade av vår son och av att skapa oss en ny vardag med denna lilla krabat som mittpunkt.

Jag är verkligen en sentimental individ.

One comment

  1. Vad stort det känns när man tänkter tillbaka. Kommer också ihåg första gången vi kom hem vilken känsla och den där lilla krabaten som man knappt visste hur man skulle hålla… Nu springer dom för fullt, har börjat prata och är egna små individer med härliga personligheter. Trots lite trots *haha* Kommer bli jättebra när ni är inne i det hela, men det är tufft i början och jag längtar alltid efter lilleman =) Stor kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge