Uncategorized

Att städa eller inte?

Idag på förmiddagen mötte jag och Isac upp Lorelai&Nathalie för att ta en fika. Vi hamnade på Kaffedoppet där jag festade till det med en cappuccino. När barnen tröttnat på vårt kaffedrickande tog vi en promenad. Vi pratade om allt möjligt, som till exempel bloggandet. Vi kom in på det ämnet eftersom vi också pratade om städning och fina hem. Jag nämnde att vi fått plocka bort allt mer av våra fina saker hemma på grund av en viss klåfingrig liten kille, och att han dessutom stökar ner något ofantligt. Vi pratade vidare om att vissa bloggare bara lägger upp bilder på kliniskt rena och trendriktigt inredda hem.

Sedan hände det något roligt. Lorelai trodde att det alltid var fint och städat hos oss eftersom det alltid såg ut så på bilderna jag lägger ut. Det fick mig att skratta till och fundera – lägger jag bara ut fina och ordnade bilder eller fotar jag bara i en viss vinkel? Kanske beskär jag ofta fotona så tight att man inte ser mer än själva objektet? Ärligt talat vet jag inte.

Det här är inte hälften så stökigt som det kan vara hos oss när Isac sätter igång!

En sak är dock säker. Isacs leksaker ligger och dräller överallt. Många kvällar orkar jag inte ens lägga ner dem i lådorna vi har för detta ändamål. Vad jag däremot gör några gånger i veckan är att dammsuga. Köket ser ut som en krigszon efter att Isac ätit vare sig det är en pepparkaka eller middag.

2 Comments

  1. Vilken lyx att “bara” dammsuga nagra ganger i veckan, här aker den fram varje dag, tillsammans med moppen (eller Swiffer, moppen kommer bara fram pa söndagar, hehe). Och ända tycker jag att det är smastökigt hela tiden. Leksaker överallt. Men sa ska det va! Har man barn tycker jag att det ska synas att man har barn 🙂 Förstar inte heller de bloggarna som ser ut som värsta välstädade lyxhemmet… Men som du säger, man kan göra underverk med lite klipp och klistra 😉 Men jag säger som det gamla talesättet, Hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete ;-D

  2. Vi är likadana hemma. Ibland får alla leksakerna bara ligga kvar. Jag orkar bara inte *haha* Speciellt nu när jag är inne i en intensiv nattarbetarperiod. Herregud så det ser ut hemma *haha* Nu tar man inte hem några besök *hihi* Men nästa vecka när jag är ledig, då ska jag städa har jag lovat mig själv =P Kramen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge