Uncategorized

Tiden går fort

Tiden går så otroligt fort! Nu är det måndag kväll, och dagen bara flög förbi. Det gjorde även helgen.

Tillbringade helgen med föräldrarna. Tog det ganska lugnt, vilket var väldigt skönt. Lördagen började 03:30, lite för tidigt för min smak, men… 03:55 rullade bilen till Jönköping och marknaden. ”Inspiration!” får bli lördagens ord. Det är väldigt mysigt att gå på marknad, och inspirerande. Färsk frukt, färska grönsaker, färsk fisk, underbara blommor vart man än vänder blicken. Jag njöt av färgerna och myllret. Tog en tur in till stan också, och hittade en fin examenskjol, svart, lite veckad. Hittade de finaste skor jag någonsin sett också, men priset! 1300 kronor för ett par sandaletter är lite väl över budget dagar som dessa.

På lördagskvällen grillade vi hos Hans och Katarina, och snackade skit i sällskap med några goda drinkar, till exempel en Calypso Coffee. Trillade i säng innan tio, tröttare än tröttast.

Söndagen var lugn, bortsett från lite hederligt kroppsarbete! Jag och pappa sågade ved och lassade in i bilen, har lite träningsvärk idag! Kort sagt en lugn helg.

Idag hände det jag väntat på länge! Jag blev klar med mitt examensarbete! Jag fick med andra ord ihop diagrammen. Jag fick kämpa dock. Jag kunde ju inte gorma och svära på jobbet så jag bet ihop och tog mig samman. Fast jag hatar Word av hela mitt hjärta. Tricket var att göra dem mindre. Nu är det bara den hiskeliga opponeringen kvar, sen kan jag andas ut på riktigt. Hoppas på att ångesten ska bli mindre efter det. Trött på att må dåligt.

Längtar till helgen. Hönö och mys på lördagen. Resten är oplanerat. Sen är det opponering på måndagen, och efter det stundar två dagars ledighet innan själva examensdagen. Då ska jag fira!

4 Comments

  1. Grymt jobbat Liselotte! Det kommer att gå bra med opponeringen. Snacka kan du ju, och skriver du lika bra som du snackar så opponerer folk säkert bra om det du skrivit om! Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *