Uncategorized

Kakdoft och grönt the med smak av citrus


08:30, Liselotte stiger av bussen. Mot henne slår en ljuvlig doft. Kakor! Bullar! Tårta! Något sött. Pågen är i full färd med att baka godsaker! Inte för inte som man är lite sugen alltså……..

Jag inleder för övrigt dagen med att dricka en kopp grönt the med citrussmak. Det är bra att inleda dagen med något nyttigt, förhoppningsvis blir resten av dagen bra då med!

Igår köpte jag ytterligare en del till min examensutstyrsel, en halterneck-väst, svart. Då är det bara skor och kofta/kavaj kvar, och kanske en väska. Skorna är svårast, jag är så kräsen när det gäller skor.

Ikväll ska jag träffa Lina, ska bli kul då det var ett tag sen. Jag har varit sjuk, hon har varit sjuk, och sen har båda varit upptagna med diverse olika sysslor. Hade svårt att somna igår kväll på grund av ett rasande åskoväder. Somnade till slut med tv:n på. Tycker inte om åska, och i synnerhet inte när jag sover själv!

3 Comments

  1. Smaskig bild! Du får inte ha sådana på din blogg! 😉 Tack för idag. Det var väldigt kul att träffa dig igen efter alla dagar! Jag är hemskt hemskt ledsen för att jag inte kan vara med på hela din födelsedagsförfest, men jag skall göra allt jag kan för att kunna komma hem i skaplig tid! Förlåt…

  2. Men Lina! Det är ju lugnt, jag blir superduperglad även om du kommer senare! Jag är jätteglad över att du vill åka hem för att vara med på en del av den! Tack! Puss och kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *