Uncategorized

Therese ♥ Oskar

Igår tillbringade vi dagen och kvällen med att fira Therese och Oskars bröllop. Vi började i Örgryte g:a kyrka och slutade i festlokalen Berg 211. En mycket fin och kärleksfull dag.

Bruden var vacker och strålade i kapp med solen. Vi bjöds på god trerätters middag med tillhörande drycker. Vi fick höra många vackra, roliga och känslomässiga tal, många tårfyllda ögon var det, men lika många skratt. Plingade vi i glasen skulle brudparet pussas, helst ståendes uppe på sina stolar. Många plingar blev det! Var bruden borta fick herrarna skynda sig för att ge bruden en puss på kinden och vice versa. När vi inte åt och konverserade våra bordsgrannar sjöng vi roliga sånger och lekte lekar.
När middagen led mot sitt slut bevittnade vi alla parets första dans som man och hustru. Mycket romantiskt. Sedan var det dags för partyt att börja. Jag var uppe och svingade mina lurviga två gånger, man får ju passa på! Har inte varit ute och dansat på många månader nu.
Runt halv elva kände jag att jag inte orkade mer och vi rullade hemåt efter en rolig dag. Somnade som en stock i vår nya underbara säng! Har verkligen sovit som en prinsessa inatt.

Några härliga bilder:


Har inte redigerat bilderna. Samtliga bilder tillhör mig och får inte kopieras utan min tillåtelse.

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge