Uncategorized

The new improved me?

Idag har jag suttit i frisörstolen i några timmar för att bli fräsch i håret. Jag är riktigt nöjd. Skönt att vara fin i håret när man i övrigt mest känner sig stor, trött och sliten. Men jag kan säga att jag svettades under den svarta frisörkappan under tiden färgen verkade!

Tröttis….

Annars då? Med risk för att låta gnällig. Idag är jag riktigt trött. Måste sovit dåligt, för jag trillade ändå i säng runt nio. Mycket förvärkar också. Känner mig lite ynklig.

2 Comments

  1. Oh, vad härligt! Jag längtar till min tid på onsdag nästa vecka 🙂 ska bli skönt o få ordning på barret 😉 //Fialotta

  2. Snart är bebisen här!! Och man får känna att det är pissigt och jobbigt på slutet 😉 / mammasara.wintland.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge