Andra graviditeten

Lunchträff och Brio Primo

Vilken dag! Rena rama sommarvädret. Jag hade stämt träff med några mammor från min Familjelivs-grupp utanför Trädgårdsföreningen för att ta en lunch. Innan dess gick jag runt på stan och gjorde lite ärenden. Fick bland annat köpt en BB-väska och en amnings-BH. Träffen var supertrevlig. Mycket prat om barn och graviditet blev det såklart, men även annat.

Man blir törstig när det är varmt ute. Vi lunchade på Rosencaféet, gillar det stället skarpt.

Innan jag åkte till stan på morgonen fick jag ett ryck och kontaktade en tjej som hade ett babyskydd ute på annons på Blocket. Efter träffen åkte jag hem till henne i centrala stan och köpte babyskyddet, en Brio Primo blev det alltså till slut. Jag satt igår kväll och tittade på annonser, men bestämde mig för att sova på saken. Jag var inte på något strålande humör igår kväll så det kändes bäst att göra så. Och det blev ju bra! Isac försökte sätta sig i babyskyddet förut, men jag förklarade att det är bebisens. Då sprang han och hämtade sin docka, som han också kallar för bebisen.

Nu kan vi köra hem bebisen i bilen! Mikael överlät detta beslut till sin fru. 

One comment

  1. en sån hade vi, eller hyrde vi. Det enda som jag saknade var en en sån där docka att sätta fast skyddet i så att man slipper krångla med bilbältet varje gång man ska ut och åka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *