Uncategorized

The new improved Lompan!

Japp. Nu börjar mitt nya liv. Jag har köpt träningskort på Life. Jag har införskaffat en shaker och proteinpulver med smak av mörk choklad och chili. Beach 2008: Here i come!

Nej, skämt åsido. Jag tränar inte för att bli snygg inför sommaren. Jag känner mig redan fräsch. Jag tränar för att bli piggare, gladare och friskare. Kanske, kanske hoppas jag också på mer synliga magmuskler. Men det är inte mitt primära mål! Jag och Mikael spenderade en och en halv timme på gymmet igår. På torsdag blir det gymmet igen. Jag planerar också att prova på Yoga, Pilates och Bodypump.

Jag är på ett härligt humör idag. Mycket beroende på att jag haft två galet roliga dagar på jobbet. Jag och Isabelle har tillbringat halva denna arbetsdag med att skämta och driva med varandra över msn. Man måste liva upp arbetsdagen på något sätt!


Bildkälla: www.fitness4net.se

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *