Uncategorized

Dior addiction

Idag har jag varit på konsultation. På Åhléns, med hjälp av märket Dior. Jag valde kvällsmakeup, och jag säger bara; Shit alabama!

Jag gav makeup-artisten helt fria tyglar, och jag riktigt kunde se hur det lyste i ögonen på honom, som ett barn i en godisaffär! Det var inte dåligt med komplimanger han gav mig heller, mycket för min ”mjölkvita” hy, och mina ljusa drag. Jag har väl inte alltid varit vän med mig själv just på grund av detta, så det var mycket roligt att höra. Att han dessutom var grymt duktig på att sminka gjorde inte saken sämre.

Sättet han sminkade mig på är väldigt vågat för att vara jag, men jag klagar inte! Tycker det är riktigt häftigt. Nu gäller det bara att försöka få till det själv inför nästa partykväll.

Min plånbok blev fattigare idag. Min sminkväska rikare.
Men jag klagar inte. I love makeup!

5 Comments

  1. Amina: Gjorde ett lite försök att få till samma mejk själv idag, såg ut som en….. crackhora eller nåt! Ursäkta uttrycket. Men! Jag ger mig inte, övning ger färdighet!!!

  2. jag är faktiskt, tro det eller ej , väldigt bra på att sminka andra. kan inte sminka mig själv men är en hejare på andra 🙂 jag kan fixa till det 😉 eller inte :p

    hahaha 😀

    /amina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *