Uncategorized

TGIF – favorit i repris

Shit pommes frittes vad jag är trött idag! Kommer ju aldrig i säng när jag ska nuförtiden. Det känns som om att jag väljer mellan att ha ett liv och att få sova. Och då prioriterar jag just nu att ha ett liv!

Tillbringade gårdagskvällen i Gråbo och Floda. Satt och tjötade i Floda med Mikael och Ella till elva igår. Maysan var på mig som ett plåster och ville gosa konstant! Att jag sedan blev väckt två inatt av att mobiltelefonen ringde, ja det gör mig inte direkt piggare! Men, jag får väl sova ut imorgon så det får gå!

Ikväll kommer Ella hem till mig och hjälper mig fixa med lite saker. Planen är att köpa hem lite gott av något slag och mysa till det med.

Jag ska även försöka hinna lägga upp några av de jättefina bilder jag tog på fyra hästar och två hundar i Gråbo igår! Så håll utkik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *