Uncategorized

Hästar och hundar

Jag lovade att lägga upp några av bilderna jag tog igår. Måste även berätta att alla djur var på mig som varsitt plåster igår! Hästar, hundar, katter. Djur och barn brukar oftast vara det, men igår var det nästan extremt!

Här är hursomhelst några av mina favoriter!


© Mina bilder är min egendom, mina kreativa verk. Ingen kopiering av dessa utan min tillåtelse.

Känns så tråkigt att man ska behöva känna sig orolig för att andra ska ”stjäla” ens bilder. Det hade väl varit en sak om andra hade lånat dem i olika sammanhang, och källhänvisat tillbaka till bloggen, så som jag gjort de enstaka gånger jag lånat någon bild via Google. Men det verkar ju bloggare aldrig göra.

Man kanske skulle börja vattenstämpla?

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *