Uncategorized

Tennisarmbåge?

Ont. I. Armen. Har. Jag. Idag. Det är inte speciellt skönt. Symptomen för tennisarmbåge stämmer nästan exakt, men hur har jag kunnat få det liksom? Känns konstigt.

Ledig igår och idag. Hur skönt som helst, och detta utnyttjades till fullo igår. Något bad blev det ju inte, men väl en massa annat skoj. Träffade Lina klockan 11:00 vid Backaplan. 2nd hand stod på schemat, och javisst, 2nd hand blev det! Möbler, prylar, kläder, skor….. You name it. Allt såg vi! Det mesta ohyggligt fult.

När vi kände att Backaplan inte längre kunde ge något begav vi oss med sexans spårvagn till Järntorget, och myrornas. Men inte heller där stod något kul att finna. Himlen hade dessutom öppnat sig, så vi fick gå i ösregn mot Haga, och Husaren. Jag blev fullständigt genomblöt, men torkade i takt med att de två kopparna kaffe blev urdruckna, och lasagnen till hälften blev uppäten. I närmare tre timmar satt vi och fikade, och pratade, och pratade och fikade! Sen blev det vin, lax, kaffe, dessert, groggar och en shot, i sällskap av Richard och Whylander. Slutligen tog vi spårvagn och buss för att våldgästa en trött Johan. Han var inte alls på samma nivå som oss andra, men jag hade jättekul, för jag var alkoholflummig och fnittrig! Han bangade dock inte ett helvilt kuddkrig!

Idag ska jag ta det lugnt. Imorgon är det jobba som gäller, och sen väntar ett par fester….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *