Uncategorized

Liselotte och Liselotte

Det går inget bra. Det går verkligen inget bra. Vet inte vad som är fel, men något är fel, mycket fel. Jag kan inte jobba utan att vilja bryta ihop, jag har ont i ryggen, huvudet och nacken. Jag har ångest, och kan inte somna på kvällarna för att tankarna maler i huvudet. Igår fick jag gå hem från jobbet för att jag mådde så dåligt. Hoppas det går över snart.

Annars…. Lever jag, och umgås med människor, vilket jag älskar. Jag kan inte leva utan att umgås mycket med andra människor! I måndags var jag hemma hos Anna och Anders och såg på nya lägenheten. Blev bjuden på kaffe och kex. Jag åt ett kex till och med. Med fyllning! Det var trevligt. Ska förresten tillbaka dit på lördag, förhoppningsvis kan jag få med mig de andra partyprissarna också!

Igår jobbade jag litegrann, och sen åkte jag hem och halvlåg i soffan. Drack lite kaffe utan mjölk, eftersom jag inte orkade gå ner och köpa mjölk, och tyckte synd om mig själv. Sen ringde Liselotte. (Jag har en kompis som heter Liselotte, cool va?!) Hon skulle åka till stan+backaplan, och ville ha sällskap. Och jag ville gärna vara sällskap, så jag åkte ner till stan och Panduro, där vi skulle ses. Där hade de tokrea på en del grejer. Halva reapriser på redan tokbilliga grejer. Perfekt! Kunde såklart inte låta bli att köpa ett par saker.

Sen var det event hos Lina och Richard. Jag kom först, i sällskap med en halv grillad kyckling och coca cola light. Jäkla bra tajming förresten, för Richard höll som bäst på att laga mat, så jag fick lite pasta till min kyckling. Sen trillade en efter en in. Slutligen var vi ett gäng som satt och drack öl och cider, och som snackade om allt från Burger King till polisernas arbete under EM. Nice as usual!

3 Comments

  1. Tack för igår! Du verkade lite trött, men efter att ha läst det du skrev överst i din blogg så förstår jag varför. Krya på dig och hoppas det blir bättre nu när du kommer att vara ledig ett par dagar..

  2. Tack själv…. Det ska bli fantastiskt att vara ledig två dagar! Igår var det helt okej att jobba faktiskt, trots att jag då till och med körde skift, så jag tror jag ska stå ut de sista dagarna….

  3. Det tror jag också att du gör, garanterat! Bit ihop och tänk som richard har sagt att jag skall tänka när man börjar störa sig på saker och ting. ALLT är en sketch! Skratta inombords och säg det tyst för dig själv, det funkar! haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *