Barnkläder Isac Oliver

Tårar och besök

Imorse brast mitt stackars lilla mammahjärta. Isac grät stora tårar när jag skulle gå vid lämning. Kan inte minnas att han någonsin varit så ledsen när jag lämnat under hela hans förskoletid. Men det gick bra till slut. Jag var verkligen i valet och kvalet kring om jag skulle ta med honom igen, men det lugnade ner sig. Puh!

Jag har varit på jobbet och hälsat på idag. Det blev en obligatorisk kopp med “gott” kaffe, och Oliver fick en jättesöt heldress. Jag hängde kvar en stund innan jag begav mig hemåt igen för att hämta Isac lite tidigare. Då ville han istället inte gå hem. Det svänger hos unge herrn minsann.

Liten kanin.

Igår fick vi förresten besök av Louise&Alvin. Isac var inte i sitt esse, så det där med att dela med sig av sina saker var inte jätteroligt. Men det blev lite fika, lek och prat innan de åkte hemåt igen. 
Fina vänner och kollegor har jag!

2 Comments

  1. ja det är verkligen jobbigt när de blir ledsna. Axel har med börjat bli det ofta sen siri föddes men som du skriver så vill han inte gå hem sen och är go och glad under dagarna så tror nog att det gör dem gott att vara där några timmar!

    dressen var jättesöt! Newbie?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge