Oliver

Lunch och nöjd bebis

Idag åkte jag och Oliver till stan för att luncha med Kerstin. Oliver sov på vägen in, var vaken när vi började äta men somnade om efter lite mysiga leenden och sprattel i vagnen. Sen sov han hela vägen hem igen, och vaknade när jag klev av bussen. Innan lunchen passade jag på att väcka honom för att amma. Han är för det allra mesta så lugn och lätt att ha att göra med, framförallt när man är iväg. Nöjd bebis. Det var roligt att träffa Kerstin igen, var ett tag sen sist.

I stan passade jag på att köpa ett par mjukisbyxor i velour till Isac på Åhléns, samt utnyttja en rabattcheck på Po.P som låg i BB-väskan.

Måste förresten berätta om något kul som hände på förskolan. Oliver var lite hungrig, så jag passade på att amma innan det var dags att gå hem. Vips så hade jag 7-8 barn kring mig som ställde tusen frågor, och berättade om sina syskon och vad de åt och gjorde. Mycket spännande med bebisar, varenda gång jag har Oliver med mig in så flockas barnen kring mig.

Sover sött.

2 Comments

  1. Äntligen sitter jag vid en dator och kan kommentera!! Läser alltid via bloglovin i mobilen och där går det inte att välja någon profil så därför får du sällan några kommentarer, men jag läser bloggen, bara så du vet 😉 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge