Uncategorized

Tankar om körkortet

Sitter här och funderar lite över framtiden. Mina tankar glider, som dem ofta gör, in på det här med att ta körkort. Jag vill ha ett körkort. Gud vad jag vill ha ett körkort! Men jag är rädd. Rädd för att misslyckas, rädd för att vara kass. Men jag har bestämt mig för att ta tjuren vid hornen. Jag ska vinna över fegheten!

Den stora frågan är vilken strategi jag ska ha? Just nu är jag inne på att börja med några körlektioner för att få in vanan när det gäller växling etc. När det är klart funderar jag faktiskt på om det inte vore skönt att ta en intensivkurs? Det hade varit skönt att få det gjort relativt snabbt.
Och eftersom jag redan satt teorin så är del ett av tre avklarad! Skönt.

Vad tror ni? Vad är smartast att göra?

One comment

  1. Som jag kanske sagt förut så tyckte jag det var toppen med intensivkurs. Man la all sin energi på att lära sig ordentligt.
    Sen oroa dig inte för att misslyckas Liselotte! Du kan bara göra ditt bästa, försök bara ha självförtroende. Det är inte så svårt, ta bara den tiden du behöver 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *