Andra graviditeten Isac

Tåg och mindre tålamod

Idag hade jag bjudit hit Isacs mormor. På agendan stod en tur in till Göteborg. Isac ville väldigt gärna ta tåget Han tycker att det är väldigt spännande att åka tåg.

Vi började med att titta i lite i affärer, för att sedan äta lunch på Åhléns restaurang. Efter lunchen gick vi för att säga hej till Isacs morfar, som hade vikt lunchrasten åt ett besök hos sin frisör. Han hade köpt en påse med skumtomtar till Isac. Isac lär bli glad på lördag när det vankas lördagsgodis! Det blir nog även mamman och pappan, som fått en stor burk med Quality Street idag, nästintill full. Det hade tydligen inte gått åt så mycket under juldagen.

Jag var helt slut i kroppen när vi steg av tåget i Lerum runt två. Ryggen och rumpan värkte. Väl hemma tog vi en fika. Isac har varit go och glad nästan hela dagen. Envis som vanligt. Han har helt enkelt egen vilja i varenda centimeter av sin lilla kropp. Jag har mycket mindre tålamod nu än jag brukar, vilket ärligt talat är ganska jobbigt. Jag vet inte om det är mina hormoner som spelar mig ett spratt, eller om det beror på att jag är tröttare än vad jag är i ett icke havande tillstånd. Något är det, helt klart.

Isac dricker Mer efter maten.
Till min stora lycka fick jag med mig min absoluta favorit till duschcreme hem – till halva priset dessutom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge