Funderingar

Grönskan som börjar spira

Har jag tappat stinget?! Ärligt talat så känns det nästan så. Jag går runt med en olustig och onödig känsla i magen, och jag kan inte riktigt sätta fingret på varför jag känner så. Onödigt, som sagt. 

Över till roligheter istället. I torsdags var jag på biodejt med Louise. Vi såg Mammas pojkar. En film som inte får ett högt betyg av mig. Snarare ett på medelnivå. Den var jätterolig på sina ställen, men jag fick inte grepp om sensmoralen riktigt. Men oavsett filmbetyg så är det alltid kul att gå på bio. 
Jag börjar bli rejält less på mörker och kyla nu. Halva vintern kvar, och även mars kan vara rejält kyligt. Men i mars har vi åtminstone börjat få ljuset tillbaka. Jag längtar efter den första vårdagen. Ljuset, lukten, grönskan som börjar spira. 
Ja, längta får man ju.
Sugen på jordgubbar också.

2 Comments

  1. Aaah, illa att fa barn mitt i sommaren när man är sugen pa jordgubbar 😉 Jag missade ju tva hela somrar med jordgubbar med Alex och Isabella, men det har jag tagit igen efter istället ;-)En väninna här rakade äta en jordgubbe när hon ammade, och hon fick aka till sjukhuset med sin son för att han fick sana utslag. Helt galet egentligen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge