Uncategorized

Tack till familj och släkt

Söndag kväll. Har varit och flyttstädat i Majorna idag. Det blev nästan klart. Tar det sista på en timme eller två imorgon. Jag kan helt ärligt säga att jag är helt slut! Efter fem dagar av packning, flyttning, uppackning, Ikea-besök och städning så känns kroppen mör! Jag gick och sträckte bägge vaderna efter flytten till råga på allt, så i tre dagar har jag grinat illa varje gång jag gått i trappor, och när jag suttit en längre stund är jag lika stel som en gammal tant!

Måste säga att våra föräldrar, syskon och släkt är helt fantastiska! Våra föräldrar har varit till enorm hjälp, både i form av fysiskt arbete, energipåfyllning samt gåvor. Tack alla som hjälpt till, och tack för alla gåvor! Utan er hade det inte gått!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *