Uncategorized

Hej då Majorna

Idag lämnade jag in nycklarna till gamla lägenheten. Sitter just nu på min nya kontorsstol, vid mitt nya skrivbord, framför fönstret i datorrummet hemma och funderar på om det känns nostalgiskt? Lite kanske. Inte minst med tanke på att det var mitt alldeles egna hem, det enda som inte jag inte delat med någon. Jag saknar det inte så. Det var en skruttig lägenhet, dåligt underhållen och risig. Den var liten och kall. Fast den var min! Men nej, jag kommer inte att sakna den.

Idag fick vi tillbaka vår bil, så vad passade bättre än ytterligare en tur till Ikea? Kom hem med en hel massa bra möbler och lampor. Det enda som är kvar nu är en tvbänk, som vi inte kunde köpa med oss idag då vi måste mäta hur lång den kan vara, samt ett vitrinskåp och en hallspegel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *