Isac Mitt hem Oliver

Sunday mode

Här råder söndagslunk! Rätt skönt just nu, sen får vi se om jag blir rastlös senare 😉

Igår hade vi min faster med man plus farbror här för att fira Isac, då de inte hade möjlighet att komma på kalaset. Supertrevligt! Isac fick fina presenter, Oliver fick bonuspresenter (lycklig krabat) och vi fikade ute på altanen. Jag dukade upp med kaffe, coca cola, bubbelvatten, glass och Mums Mums. Till glassen massor med olika sorters topping, strössel och grädde. Glassfest deluxe!

När de hade vinkat hejdå stack vi in till Alingsås för att titta på bilar. Nu har vi lite att fundera över under veckan. De två bilar vi fastnade för var dels Volvo V40 och dels en sportigare variant av Renault. Det är inga jättestora bilar vi är inne på, men då vi inte längre har med oss vagn så känns det faktiskt helt rätt. Volvoälskare som jag är så klappar hjärtat lite extra för V40:n, men jag blev lite förtjust i den Renault vi kikade på också ska jag villigt erkänna. Vi ska ta någon dag och åka för att provköra, det är ju en stor del att testa hur den känns på vägarna också.

 

wp-image-197886527jpg.jpg

Mina killar kikar på bilar!

wp-image-856139903jpg.jpg

Cool Renault – kolla ratten! Sportig känsla.

wp-image-1113053059jpg.jpg

Älskar denna blå färg, något åt det midnattsblå hållet. 

Efter besöket hos bilhandlaren drog vi till Vimpeln för lite shopping. Jag köpte en fin solcellslampa som barnen hjälpte mig sätta ner i en rabatt vi har på framsidan. Maken tände grillen, och jag klippte även klart gräset, hade lite kvar som jag inte orkade ta häromdagen.

Bra lördag!

 

wp-image-1832122035jpg.jpg

Här satte vi lampan. Busken till vänster har precis börjat blomma, och luktar ljuvligt. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge