Foto och Grafisk design

Photoshoot nere vid operan

Idag mötte jag upp Emma och Isadora direkt efter jobbet för att ta nytt headerfoto till Emmas blogg. Vädret var en utmaning, minst sagt. Typiskt Göteborgskt! När jag gick från jobbet kom det en konstig skur, men jag såg på molnen att de drog åt andra hållet, så jag kände mig inte nervös. Ljuset var magiskt men också lite klurigt att fota i emellanåt. Så kan det ju vara ibland, så det var inget konstigt på så vis.

Hinner inte jobba med fotona så mycket idag, för jag ska upp tidigt imorgon, och måste verkligen prioritera min sömn. Men det kliar som tusan i fingrarna, många fina foton tog vi! Tänker mig att jag ska göra en fin video framöver men först ska Emma få sina foton såklart.

 

IMG_5196_havet IMG_5202_havet

Så mycket Göteborg! Staden jag växte upp i. IMG_5208_emma

Detta foto ska inte användas till något, togs som en testbild, men jag älskar ljuset och den annorlunda vinkeln. Vet inte varför, det är inget perfekt komponerat foto, men ändå… Jag gillar!

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge