Foto och Grafisk design

Störst av allt är kärleken

I somras fick jag frågan av en väninna om jag ville vara hennes bröllopsfotograf. Det var superhemligt. Jag tackade naturligtvis ja! Så en vacker dag lite senare under sommaren begav jag mig till Botaniska för att möta upp brudparet. Vigseln skulle äga rum senare under hösten, men de ville ta fotona tidigare. De hade själva valt ut en helt magisk plats, och jag kom dit en timme innan de blivande äkta makarna för att insupa atmosfären, reka och känna lite på ljuset. Det blev ett jättegäng med vackra foton, och vi hittade många bra platser att fota på.

Nu i helgen var det dags för del två, vigseln. Även här blev det många vackra och stämningsfulla foton.

Jag har genomfört fem bröllopsfotograferingar nu, och jag har sett vartenda ett av dem som en ära. De har alla varit olika, och det är verkligen charmen i det hela. Inget bröllop är det andra likt. Gemensamt för dem alla har varit den fina kärlek som legat i luften, och min vetskap om att jag gjort ett viktigt jobb. Nämligen att i form av mina foton bevara de äkta makarnas bröllopsminnen.

 

collage_blogg

Detaljfoton.

IMG_8891_id

Magisk plats.

One comment

  1. Svar: Goodiebagsen finns att beställa på LOPPIS hemsida men de måste hämtas i Barkarby, Stockholm 🙂 Det var många på eventet som tagit tåget till Stockholm för att gå vilket jag tyckte var roligt. Du får gå nästa event!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge