Uncategorized

Hejdå lägenheten – snart flyttdags

Gissa vad…. Tågstrul igen! Denna gång av det mer allvarliga slaget, då ett godståg hade krockat med ett annat på bangården vid Sävenäs, varpå det frätande ämnet väteperoxid började läcka ut, men ändå! Då förstår man ju varför de stryper all tågtrafik. Men det är ju helt sjukt vad strul det varit sen i våras, mitt tålamod börjar ta slut! Idag kom en räddande ängel i form av farfar/svärfar och hämtade mig och körde mig hem, guld värt verkligen 😀 Han frågade även om vi funderat mer seriöst på en andrabil, inte på grund av strul bara utan för att göra det lättare för oss. Jag är sugen, men måste räkna på kostnaderna.

Hemmet är nu mer kaos än någonsin, men i helgen flyttar vi till vår mellanlandningsbostad. sen överlämnar vi lägenheten till köparna i nästa vecka. Så skönt att komma ett steg närmare vårt hus! Skönt också att släppa allt med denna lägenhet och bara fokusera på det nya sen.

5d734-42722-686b2-c4313-60377-61fac-52810-e3b43

Hejdå lägenheten! I det här vardagsrummet har vi festat i våra yngre dagar, jag har ammat två barn, vi har kollat på massvis med film, barnen har lekt… Vi var bara 23 och 24 när vi köpte!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge