Uncategorized

Status – vilda djur och stress

Förlåt för usel uppdatering. Bloggskribenten här är inte kry! Något virus har tagit min kropp i besittning, i kombination med att jag av någon anledning känner mig extremt stressad i kroppen. Är med andra ord helt slut.

Igår somnade jag sju på kvällen. Vaknade halv fem av ett konstigt läte utanför fönstret. Ljudet var väldigt nära, så jag kom på fötter och gick till fönstret för att titta ut. Och vad skådade mina ögon? Jo, ett rådjur! Precis intill altanen stod det, för att efter en kort stund gå över till grannens trädgård. Skulle tro att rådjuret var på jakt efter mat, eller varför skulle det annars våga sig så nära huset? Lätena tänker jag att hon gjorde för att kalla på sin flock. Känns fortfarande otroligt ovant att ha vilda djur så nära inpå. Apropå vilda djur. Igår morse, alldeles innan jag och barnen skulle ta på oss för att ta oss till förskola och fritids, ropade Isac att han såg ett rådjur precis ovanför trädgården. Det hann försvinna bakom två stora tallar som vi har precis vid tomtgränsen, men sedan såg jag ett djur jag med. En älg! Älgar är jag glad om jag inte får ner i trädgården dock 😉

 

wp-image-1541635149jpg.jpg

Oliver tyckte dessa fågelspår på altanen var fräcka!

wp-image-1928020621jpg.jpg

Idag har jag haft lyxen att ha tillgång till bilen, underlättade livspusslet deluxe för mig. Annars brukar maken ha bilen när han hämtar. Jag och barnen går på morgonen. Idag blev det bekvämare för mig,  i synnerhet som jag är sjuk🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge