Funderingar

Därför gillar jag Halloween

Jag kom att tänka på detta förut när jag var ute och gick här i området. Många har fortfarande kvar en gulligt utkarvad pumpa på framsidan av huset.

Det finns de som tycker att Halloween är trams, en adopterad låtsashögtid från USA. Och Alla hjärtans dag är en kommersiell högtid, en krystad dag. Ja, du kanske fattar vad jag menar. Det får man såklart tycka om man vill. Och visst kan man tolka det så, men det väljer jag att inte göra. Jag väljer att addera det lilla extra i min vardag, lite glitter, lite kul!

Jag älskar när vardagen bryts av. Jag rent av behöver detta ombyte! Det blir en grej, något mysigt att göra med barnen. De kan klä ut sig på Halloween om de vill. Vi kan köpa godis att bjuda på när det ringer på dörren. Och vem har sagt att man måste vara romantisk endast på Alla hjärtans dag? Men det ena skämmer inte det andra. Skit i om det är en klyschornas dag! Jag älskar det lilla extra, om än bara en chokladkaka med ett hjärta på. Mer glitter åt folket!

 

img_6210_blogg

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *