Foto och Grafisk design

Söndagstankar

Nu är helgen slut men just denna helg hänger jag inte läpp för det. Jag ser fram emot veckan som kommer.

Jag är lite i valet och kvalet kring min blogg. Jag har relativt nyligen bytt ut min iPhone mot en Nokia Lumia 800. Själva telefonen är bra på alla sätt och vis men då Windows Mobile är ganska nytt som mobilt operativsystem finns inte så  många av de appar jag vill ha än. Till exempel så saknar jag en app som möjliggör mobil bloggning. Funderar på om man ska byta till WordPress. Funderar också på om man ska koppla ett eget domännamn till bloggen. Funderingarna är många. Tiden får utvisa vad det blir av det hela. Förhoppningsvis släpper Blogger snart en app så att jag kan blogga från mobilen och behålla min nuvarande bloggportal.

Isac gungade häromdagen. Fel håll – men det går bra ändå.
Gick förbi vår vackra bröllopskyrka för ett tag sen. Jag har börjat använda en väldigt rolig fotoapp som heter Instacam. Den är en motsvarighet till Instagram. Perfekt för en fotonörd som mig. 

5 Comments

 1. Tycker absolut att du ska byta till wordpress, jag gjorde ju det och köpte mitt domän. Ångrar det inte en sekund!

  Det känns lite mer seriösare på den sidan, rekommenderas! 🙂

 2. Jag har android och blogg.se har ingen app till den så man kan mobilblogga. Men mig gör det inget, jag gillar inte det egentligen. Vill sitta vid datorn ja..plus att när man läser bloggar från mobilen så är det inte ofta man kommenterar. Det är ju lite “jobbigare”, så jag föredrar att sitta vid datorn, både när jag ska läsa och skriva bloggar:)

  tack! rs är ju inte kul, spec inte när man bara är 6 veckor:/

 3. Lompan!!

  Du måste för höge Farao lära mitt favoritbarnbarn vad som är bak och fram på en häst.

  //LängjumsRolle

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *