Uncategorized

Man behöver sömn för fungera

Igår somnade jag och Isac halv åtta. Lite oplanerat sådär dock. Vi gosade i soffan medan Mikael  hängde tvätt. Isac pillade i vanlig ordning i håret på mig. Helt plötsligt hörde jag hur han andades tungt, och visst hade han somnat. Jag bar över honom till vår säng och vips så sov vi båda gott. Utan pyjamas, välling och  tandborstning. Men han sov gott hela natten ändå. Utan en massa uppvaknande som på sista tiden. Natten mellan torsdag och fredag var jag vaken i två timmar. Inte att rekommendera när man ska upp och jobba. Halv åtta på morgonen vaknade vi båda imorse. Jag hade dock vaknat till vid tio och passade på att göra mig i ordning för natten enligt rutin. Jag har inte känt mig såhär utvilad på över en vecka. Skönt.

Apropå jobba så är det min jobbhelg. Ledig på onsdag igen. Då ska vi ha en mysdag jag och Isac. Hoppas på fint väder och att vi kan hitta på något. Att vara hemma hela dagen är inte ett alternativ för en rastlös kille på snart 2!

One comment

  1. Vi kan vara hemma hela dagen, men bara om vi går ut och leker på tomten ett par timmar… Annars funkar det inte här heller. Hoppas jobbhelgen har gått bra. Själv gick jag på mitt pass nu ikväll. Har fyra nätter kvar tills 2 veckor schemaledigt. Det är lyxigt. Kramen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *