Uncategorized

Sommaren kom – bud, finlunch och åldersnoja åt andra hållet

Känns som att det är på sin plats med en uppdatering idag! Vi börjar med bostadsförsäljningen. Vi har fått ett bud, utgångspriset, men det finns även en intressent till. Så nu inväntar vi besked om denna vill komma och titta på vår bostad.

Det är även sommar på riktigt nu! Otroligt härligt, och idag hade jag klänning utan leggings under, och ballerinaskor utan nylonstrumpor.

Idag tog jag även med mig min kollega Janne för att äta finlunch. Ni kanske minns tävlingen jag vann? Vi bokade bord på Elite Park Avenue´s hotellrestaurang, och gick dit och avnjöt en tvårätters lunch. Ankbröst med Pommes Anna, jordgubbar med glass och grädde, samt ett otroligt gott bröd med flingsaltskryddat smör. Mumma för magen! Det fick bli Ramlösa till maten eftersom vi skulle tillbaka och jobba efter lunchen, annars hade det suttit fint med ett glas vin 😀

Idag hade jag även besök av en tjej från en annan avdelning som skulle kolla hur vi jobbar. Hon frågade hur gammal jag var, och när jag svarade min ålder replikerade hon med att hon trodde att jag var 24-25 😉 Själv var hon 21, alltså bra mycket yngre än mig. Jag har alltid sett yngre ut, och det har jag inte alltid älskat, trots att alla jämt sagt att jag borde vara glad över det. Kanske blir jag det sen när jag är 40 eller 50, men det som jag har känt varit jobbigt är att folk inte alltid tagit en seriöst då de antar att man är ung. Fånigt men sant! Jag har dock släppt det ganska mycket de senaste åren, och känt att de får tro vad de vill 😉

  Finfina grejer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge