Isac Oliver Uncategorized

En helg på landet

Mikael skulle jobba extra hela lördagen, så jag och barnen styrde upp en helg hos mormor och morfar. Eftersom Mikael hade bilen med sig till jobbet blev vi upphämtade av morfar igår morse.

Vi kom fram till mormors affär strax efter tio, och styrde snabbt kosan till byns skoaffär. Isac skulle få ett par nya sandaler av morfar och han fick välja själv. Det blev ett par med eldsflammor 😀 Även jag fick ett par skor, samt att jag köpte ett par själv. Två superfina sommarskor!

Efter det obligatoriska elvafikat åkte vi hem till gården för att sätta oss ute i solen. Sommar, tack för att du äntligen kom till oss! På eftermiddagen var vi bortbjudna till Hans&Katarina, och jag var kvällens chaufför. Grillat till middag, barnen drack festis, tittade på hönor och testade de två hängmattorna. Mysigt.

Och idag bjöds jag på sovmorgon! Halv åtta slog vi alla upp våra blå. Ja, alla utom morfar, som var uppe halv sex för att baka frallor till oss. Denna söndag har även den bjudit på mycket utelek, jag tog ett långt fotbad på altanen medan jag drack kaffe och läste, mammalyx 😉 Och på eftermiddagen kom även Mikael och åt middag med oss, innan vi åkte hem. Superhärlig helg med massa god mat, gott snacks, glada barn som fått göra roliga saker, och sol. Har dock dessvärre bränt mina fötter idag, orutinerat som tusan!

Innan vi åkte hem upptäckte vi även att Oliver såg alldeles hängig ut, glansiga ögon och han ville inte äta. Varm var han med, så det blir VAB imorgon. Denna gång är det min tur att vara hemma. Tur i oturen att det kom nu och inte senare i veckan. Vi har roligheter inplanerade på midsommarafton!

 

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *