Uncategorized

Sockerfrossa!

Idag mår jag ömsom bra ömsom dåligt. Somnade runt två och råkade sova bort tre timmar av mitt liv! Men det är bra. Sömn reparerar min lilla kropp.

Pratade med älsklingen över msn för en stund sedan. Han skrev att jag behöver socker! Kroppen behöver massor med socker när den är sjuk för att orka driva bort alla elakingar som härjar i kroppen. Bäst att lyda honom, han har stenkoll på sådant.

Som tur är så hade vi kvar lite lösgodis från helgens frossa som jag just har satt i mig. Jag mår redan bättre! Sockret i godiset verkade med en gång! Det är för övrigt det enda jag är sugen på att äta. Blotta tanken på mat gör mig äcklad.

En av dem äckligaste sakerna med att vara sjuk är för övrigt att man svettas något kopiöst! Det bara rinner om en. Antar att det är en del av processen, men fräscht, det är det inte!

Bildkälla: www.halsomalet.se

3 Comments

  1. Fördelen med att svettas så mycket är att det känns så otroligt skönt och uppfriskande att duscha när man väl blivit frisk. Älskar den känslan, man känner sig som världens vackraste igen.

  2. ÅÅÅH, vad gott det godiset ser ut. Får mig att riktigt känna hur lågt mitt blodsocker är. Dags att äta!

    Tack så jättemycket för din kommentar, och krya på dig!

  3. ÅÅÅH, vad gott det godiset ser ut. Får mig att riktigt känna hur lågt mitt blodsocker är. Dags att äta!

    Tack så jättemycket för din kommentar, och krya på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *