Uncategorized

Årets första

Japp, då var årets första bad avklarat! Och ja, jag skriver avklarat, för det var inte det mest behagliga jag gjort i mitt liv! Men det var inte extremt. Extremt kallt alltså.

I övrigt så har helgen dock hittills varit mycket behaglig. I fredags hade vi besök från Halmstad. Vi grillade korv, drack läsk och killarna fixade till sina Wii. Igår började vi dagen med att sola på balkongen. På eftermiddagen åkte vi in till Italienska klubben för att fira Mikaels faster. Härlig mat som vanligt. Och vin är ju alltid gott. Runt nio igår kväll fick vi oss sedan ett ryck och gick ner till Aspen. Efter att Mikael spenderat hela promenaden med att håna mig för vilken fegis jag skulle komma att vara, var det sedan han som var den största fegisen! Jag valde att helt sonika ta ett språng rakt ner i vattnet, medan han valde ”kärringvarianten”, och att gå ner i vattnet genom att använda stegen, samtidigt som han grinade illa. Men nu har vi gjort det!

Nu ska jag dricka upp kaffet jag har i min snygga mugg från Filippa K, och sedan blir det nog filt och dricka i solen. Lovely!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *