Uncategorized

Sociala medier – inte alltid av godo?

Jag känner mig lite ledsen idag. Eller kanske inte ledsen, mer låg. Tankarna virvlar.

Ibland älskar jag Facebook, men oftast känns det mer som om att den sidan förstör. Jag och Mikael pratade om det igår. Jag har fått reda på saker där flera gånger som jag verkligen hellre hade velat få veta personligen. Man känner sig väl inte sådär betydelsefull i de lägena. Fast jag borde kanske inte ta åt mig, det är garanterat inget personligt gentemot mig. Snarare så är det väldigt tidseffektivt att posta saker i detta sociala medie. Jag har säkert själv gjort något liknande någon gång. Men jag kan säga att jag verkligen ska försöka tänka på att inte agera sådär i framtiden. Allt behöver liksom inte läggas ut på Facebook.

Nej, nu svamlar jag mest känner jag. Kanske skulle ta och lägga sig för natten istället. Har känt mig väldigt trött sedan omställningen till sommartid.

4 Comments

  1. Jag håller med dig. Ibland saknar jag det där telefonsamtalet när någon ville berätta något. Men alltför ofta får man läsa på exempelvis Facebook. Kramen

  2. Hehe, är det bara jag som har (vågat)låta bli att skaffa FB?
    Ibland känner jag mig utanför för att jag INTE har, men så läser jag tex detta, och då inser jag att NÄ, jag väntar nog ett tag till åtminstone…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge