Isac

Mycket utevistelse

Det är inte fy skam att lyckas pricka in en halv dags ledigt från jobbet på en dag med nästan 20 graders värme. Glad i hågen begav jag mig mot Haga efter jobbet för en timmes strosande. Efter ett besök i Villervallas outletbutik fortsatte jag färden uppför Linnégatan. Eftersom tiden var lite knapp hoppade jag på en spårvagn på Linnéplatsen som tog mig upp till Sahlgrenska. Jag skulle nämligen möta upp Mikael som också hade lyckats flexa några timmar.

Klockan två hämtade jag Isac på förskolan. Vi gick sedan raka vägen mot den stora lekplatsen för att möta upp Louise och Alvin. Jag hade tagit med Isacs spann och spade och det dröjde inte många minuter innan en liten kille på cirkus tre bast började titta längtansfullt på Isacs spann. Han hade visserligen en egen spann, men den hade ju inte ett motiv med Bilar på. Det var stora favoriten enligt mamma. Jag skojar inte när jag säger att han blev helt kär i Isacs spann.

Isac i sin tur blev helt kär i en liten gräsklippare som han hittade på lekplatsen. Som tur var fick han låna den av ett annat barn. Han älskade den! Han blev helt skogstokig när vi skulle gå därifrån och han var tvungen att lämna den ifrån sig.

När det var dags för mellanmål för de små satte vi oss på Aluddens terass och fikade. Vi kunde av naturliga skäl inte sitta där lika länge som förr i tiden då vi båda har barn med mycket spring i benen. Men det var mysigt ändå, och visst längtade man tillbaka till tiden som mammaledig.

 Den älskade lilla gräsklipparen.
Konstverket!

Nu på kvällen tog vi oss ut på en liten promenad, alla tre. Det var fortfarande väldigt varmt och behagligt ute, och Isac fick gå en lång sträcka själv på vägen hem. När vi kom hem satte vi oss och ritade lite allihopa. Isacs första mästerverk! Innan har han bara velat stoppa kritorna i munnen.

Jag antar att det inte förvånar någon när jag skriver att Isac somnade på en minut förut. Känner mig själv ganska trött efter en dag med mycket utevistelse.

3 Comments

  1. Låter som en helt underbar dag! Synd att jag var upptagen, men vi måste verkligen försöka få in en träff snart! Saknar dig vännen, dig och dina kloka ord&tankar =)

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge