Uncategorized

Sociala medier – att vilja ta en digital paus

Igår kväll innan jag somnade låg jag och funderade en stund. Jag kände mig väldigt mätt på forum, bloggar, facebook, internet överlag. Mätt på all information som bara väller över en hela tiden. En ständig hets. Åsikter till höger och vänster. Ett möjliggörande av alla dessa åsikter. En konstant känsla av att blotta sig. Skriver man si så irriterar man någon. Skriver man så irriterar man någon annan. Hela tiden är alla så irriterade. På kvällarna sitter maken och spelar online-spel och tjoar med sina medspelare. Sociala medier.

Nej, jag är inte deppig om någon undrar. Inte alls. Jag kommer garanterat heller aldrig att kunna ta någon digital paus. Är alldeles för inne i den svängen. Men man kan ju alltid trappa ner. Grunden till den här känslan ligger i det faktum att jag tycker att det är en smula jobbigt att vänner och bekanta antagligen sitter och irriterar sig över vad jag skriver. Men samtidigt känner jag att jag är den jag är och det jag skriver reflekterar mig som person. Jag kan inte vända ut och in på mig själv för att behaga varenda kotte.

4 Comments

  1. jag håller med. överallt sitter folk med näsan i mobilen, jämt! vart dom än är eller vad dom än gör. facebook är så uttjatat och trist! men blogga gillar jag, men jag gör det bara när jag har LUST!

    🙂

  2. Svårt att lista ut att det var min facebookstatus som fått dig att skriva detta inlägget. Precis som du vill få ur dig saker så vill jag också det 😉

  3. Så känner jag också då och då. Men när man väl vant sig vid att synas via sociala medier blir det nog rätt tomt utan, då skulle man ju få fylla upp det med något annat och så ska man fundera över det med:P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge