Foto och Grafisk design

Fartfylld söndag

Den här dagen, den blev precis så bra som jag ville att den skulle bli. Vi har hunnit med massvis med saker och varit iväg på roliga utflykter. Vi har städat, pyntat klart och tömt diskmaskinen. Isac hjälpte till genom att putta dammsugaren framåt. Vi har förutom det varit hos Kerstin med familj och vi har varit på Ikea. Vi hann även med en sväng in på Ica för att handla lite middagsmat och två vackra julstjärnor. Jag älskar sådana här fartfyllda lediga dagar. Går jag bara hemma en hel dag blir jag väldigt rastlös.

Besöket hos Kerstin var lika mysigt som vanligt och ett dignande fikabord stod dukat när vi kom dit. Både kaffe, glögg och julmust var framme, och till det både en mjuk pepparkaka och vanliga pepparkakor. Är det första advent så vill man ju gotta till det lite extra. Efter fikastunden försökte Isac stjäla åt sig alla Alexanders leksaker. Enzo sov mest. Men han var vaken en liten stund och då fick jag mysa med honom. Pappan i familjen hade fullt upp med huset och den blivande trädgården men han var såklart med och fikade.

Nu stundar en ny vecka med roliga saker inbokade. Jag längtar lite grann efter julafton, som ett barn är jag!

Vi tände det första ljuset av fyra imorse.
Fin orkidé.
Sötaste Alexander som alltid smilar upp sig när jag tar upp kameran.

2 Comments

  1. Ja det har de 🙂 har dock inte varit mycket på klädavdelningen så vet inte om det är något att ha 🙂 men tyger och gardiner har de massor! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge