Bloggevent Samarbete Social media Lift Uncategorized

Social media Lift Event

Det är verkligen fantastiskt roligt att umgås med andra bloggare – man behöver aldrig någonsin känna sig ensam om att dokumentera vad man gör med sin kamera! Så var det verkligen i lördags under vårt bloggevent, och jag vet nu än mer vilken min nästa leksak måste bli! En kompakt systemkamera!

I lördags var det som sagt dags för mitt och Susanas första bloggevent att gå av stapeln. Det bloggevent som vi började planera i höstas förra året. Strax före två var jag hemma hos Susana för att packa goodiebags samt göra i ordning mig. Vi hade det jättemysigt, och tiden bara sprang fram.

Vi höll till på Scandic rubinen i Göteborg, och vi började vår kväll med att mingla med alkoholfritt bubbel från Mrg Wines. Det var för övrigt det absolut godaste alkoholfria vin jag någonsin druckit. Det hade jag ju velat ha när jag var gravid istället för diverse läsksorter eller vatten. Grymt gott!

 

EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj01

 

EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj19


EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj26


EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj29

Denna underbara lilla tös på tre veckor fick jag äran att gosa med! Emmas lilla juvel.

EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj20

 

EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj18

 

EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj15

Ser väldigt koncentrerad ut här! Jag lovar, jag hade en toppenkväll även om jag kanske inte visar det så bra på fotona 😉 Självkritisk som jag är så tycker jag att jag ser hemsk ut på alla foton, haha!

EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj14

 

EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj13

Bloggare + kamera = sant!

EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj04

Vi fortsatte kvällen med att äntra ett konferensrum som Scandic Rubinen hade ordnat för oss att använda, och jag måste säga att ljuset var helt underbart både inne i konferensrummet och i den stora hallen utanför. Jag valde att inte ha  med mig min kamera i lördags, dels för att jag inte hade hunnit fota så mycket, och dels för att vi hade grymma Evelina som fotograf, men om det sög i fotograf-tarmen när jag såg ljuset!

 

EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj37

Älskar detta foto!

EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj33

 

EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj32

 

EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj31

 

Vi hade bjudit in Johanna från Enklaknep och Evelina från Fotograf Evelinas Foto att tala om marknadsföring i bloggvärlden, samt hur du tar fina foton för din blogg. De kom med många bra och smarta tips och idéer, och det var jätteintressant att höra vad de hade att säga. Två otroligt drivna och inspirerande tjejer! Jag är väldigt imponerad över drivna människor, och det kan man verkligen säga att dessa två är! Superduktiga på vad de gör också förstås.

När vi hade lyssnat till Johanna och Evelina fortsatte vi en trappa ner till restaurang Ruby bar för att äta en god trerätters middag. Vi pratade om allt mellan himmel och jord – bloggande, domännamn, om att se sitt eget värde, trädgårdsfix, förlossningar, möhippor och en massa mer! Älskar att utbyta erfarenheter och att få ta del av tips och trix.

 

EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj63

 

EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj62

Glad Hanna!

EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj57

 

EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj52

Nazima med kamera i högsta hugg!

 

EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj47

 

EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj51

Tess, som också gillar att fota precis som jag!

EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj50

 

EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj49

 

EvelinasFotoSocialMediaLiftEvent14emaj48

Sandra och Elin. 

Kvällen slutade med att vi hade utlottning av fyra vinster, och sedan körde bästa Elin mig hem! Supertacksam för skjutsen ♥

Tack alla sponsorer och underbara bloggare! Innehållet i goodiebagsen kommer i ett eget inlägg.

Alla foton är tagna av Fotograf Evelinas foto.

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *