Social media Lift

Månadens säljstjärna och om Social media Lift Event!

Kompis, det går bra nu! Idag fick jag reda på att jag blev månadens säljstjärna i April månad, bland flera andra team. Jätteroligt, är allt lite stolt över mig själv! Eftersom jag fått en ny roll nu, så lär jag inte få den titeln igen, så jag rider på den glada vågen!

 

IMG_2768_ego

 

Annars så är detta veckan då Oliver fyller tre år! Håller för fullt på att planera för hans kalas, och har nog kommit på en bra meny för lördagen. Även lördagen därpå blir det kalas.

Nu börjar det även trilla in lite härliga inlägg om Social media Lift Event, och det är verkligen rolig läsning. Det gör mig glad att läsa att deltagarna hade en fin kväll, och att de tyckte att den var givande! Det var ju trots allt mitt och Susanas allra första egna bloggevent, och jag är ju den som dessutom vill att det jag gör ska vara bra, och allra helst perfekt!

Läs gärna dessa fyra inlägg nedan om vår kväll på Scandic hotell Rubinen!

Linda

Petra 

Nazima

Tess

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *