Foto och Grafisk design

Skit i vädret!

Igår när jag lämnade min arbetsplats kändes det som vår i luften. Eller rättare sagt, ljuset var det som gjorde det. Det är ett annat sorts ljus, och det är förstås ljusare längre om kvällarna. Imorse vaknade jag till en snötäckt trädgård. Vår, ja men tjena. Men skit i vädret nu, det är redan plusgrader här hos oss!

Idag kör jag halvdagsvab, och sen ska jag jobba hemifrån under kvällen. Känner mig väldigt kreativ idag, och har stor lust att fotografera, redigera och skapa i Photoshop. Lärde mig en ny teknik i Photoshop igår, den visade sig vara barnsligt enkel, men jäklar vilken bra teknik att behärska. Visar upp ett par smakprov senare!

 

IMG_1249_vinterimars

I min trädgård.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge